Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі немає інвестора, готового вкласти 300 млн. гривень в будівництво аеропорту, - Боровець
 
29-11-2011, 22:58  Новости Житомира

У Житомирі немає інвестора, готового вкласти 300 млн. гривень в будівництво аеропорту, - Боровець

 
Влада Житомира не бачить реального інвестора, який зміг би відродити міський аеропорт.

У Житомирі немає інвестора, готового вкласти 300 млн. гривень в будівництво аеропорту, - Боровець



Заступник мера Житомира Микола Боровець запевняє, що міська влада хоче відродити аеропорт і познайомитися з інвестором, у якого є реальний проект відродження аеропорту. За попередніми підрахунками кошторисна вартість подібного проекту становить близько 300 млн. гривень.

«Дуже шкода, що сьогодні ми окрім образ один на одного (потенційних місцевих інвесторів) нічого не чуємо. Правоохоронним органам треба з'ясувати чи існує на місці колишнього аеропорту цілісний майновий комплекс. Від цієї відповіді залежить розгляд решти питань, які ми тут обговорюємо. Цінність не в руїнах, які є на місці колишнього аеропорту, цінність - це територія землі. Але сьогодні ці 49 га - це власність держави, якою управляє громада міста », - сказав заступник мера Житомира.

Боровець впевнений, що якби був реальний інвестиційний проект будівництва аеропорту, то сесія міськради підтримала б цю пропозицію.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!