Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під час кризи ми почали вживати більше морозива!!!
 
Голосування   Ваша стать!
 
Як би нам дізнатися вашу стать?
Всього проголосувало: 5

 
18-11-2009, 23:35  Новости Житомира

Під час кризи ми почали вживати більше морозива!!!

 
'Під

Що б там хто не говорив, але успіх цього підприємства є по-справжньому феноменальним. Так, знову йдеться про ВАТ "Житомирський мас¬лозавод", знову про нові вершини, нові здобутки та нові перемоги.

Мова про них зайшла саме напередодні двох професійних свят - Дня працівників харчової промисловості та Дня працівників сільського господарства.

До обох професійних свят колектив найбільшого в області підприємства, яке виробляє калейдоскопічно-щедрий i багатий асортимент знаних в Україні та за її межами харчових продуктів, безпосередньо причетний.

Адже лише постачальників молока маслозавод з торговою мар¬кою "Рудь" сьогодні має сто вісімдесят.

Справжня "молочна ріка", що тече до цехів підприємства на житомирській вулиці Івана Гонти, не обміліла навіть зараз, коли надворі вирує тотальна економічна криза, яка зачепила всі без винятку галузі української економіки. I навіть за таких умов "Житомирський маслозавод" зумів зберегти (та ще й примножити) кількість цілком надійних партнерів-постачальників. Та й чому не примножити, коли у середовищі сільгоспвиробників всі давно заздрять тим своїм колегам, хто співпрацює з компанією "Рудь". Така співпраця для багатьох селян є справді благодатною i стабільно вигідною. Де в області знайти таке молокопереробне підприємство, яке швидко, за лічені години, доставляє молоко від села до Житомира?

Жодне підприємство у самому обласному центрі не розпочинає роботу так рано, як це роблять водії компанії "Рудь". На підприємстві навіть підрахували, що у 2009 році (а до фінішу року ще є час) водії молоковозів, рефрижераторів та ізотермічних автівок з емблемою ком¬панії 'Рудь" проїхали майже 3,7 мільйона кілометрів по дорогах області та Ук¬раїни. ВАТ "Житомирський маслоза¬вод" стало єдиним в Україні підприємством харчової промисловості, яке продемонструвало позитивну динаміку обсягів продажу морозива. I це в той час, як галузь в цілому по Україні зазнала тридцятивідсоткового спаду!

А всього колектив виготовив у поточному році двадцять одну тонну морозива. Широ¬кого визнання набула продукція із заморожених фруктів, овочів та сумішей, відома тепер під фірмовою назвою "Шеф-кухар". У 2009 році підприємство розпочало випуск нової продукції - заморожених картопляних виробів. Так що, картоплярі, увага - ваша про¬дукція у полі особливої уваги компанії "Рудь".

Безумовно, що за таких справді вагомих досягнень у виробництві працівники ВАТ "Житомирський маслоза¬вод" мали право на підвищення заробітної платні. Вона зросла на 16%, а витрати на систему заходів матеріального стимулювання співробітників підприємства становили у поточному році майже 4 мільйони гривень. В якості заохочення тут практикували у поточному році навіть поїздки з відпочинком за кордон.

Сьогодні зрозуміло всім, що ос¬новною запорукою i головною складовою частиною загалом успішних показників господарської діяльності ВАТ "Житомирський маслозавод" стала винятково злагоджена діяльність когорти менеджерів підприємства на чолі з його прези-дентом Петром Володимировичем Рудем. Жодне підприємство галузі не може прозвітувати у 2009 році успіхами, наближено подібними до здобутків житомирян-"рудівців". Сам керівник компанії з вели¬ким захопленням та радістю повідомив про нагороди, які в передсвяткові дні знаходили своїх героїв та лауреатів у середовищі колективу ВАТ "Житомирський маслозавод".

Міністерство аграрної політики України нагородило одразу чотирьох працівників підприємства. Зливою відзнак удостоїла представників компанії "Рудь" i Асоціація українських виробників "Морозиво та заморожені продукти". Національна асоціація молочників України "Укрмолпром" також наго¬родила напередодні свята почесними гра¬мотами працівників підприємства. Почесної гра¬моти та грошової нагороди від Житомирської обласної адміністрації та Житомирської обласної рада удос¬тоєні деякі робітники.

Велику групу працівників підприємства нагородило правління ВАТ "Житомирський маслозавод" та профспілковий комітет.

Отже, зі святом Вас, шановні працівники компанії «Рудь»! Нових Вам успіхів.

'Під


Бердичівський анекдот:


- Вчера новую дурь попробывал, "Сtrl+v" называется.
- Ну и как?
- Вставляет!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!