Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Рижук пообіцяв Житомирському ТТУ нові тролейбуси і виплату боргів по зарплаті до Різдва
 
6-12-2011, 21:10  Новости Житомира

Губернатор Рижук пообіцяв Житомирському ТТУ нові тролейбуси і виплату боргів по зарплаті до Різдва

 
6 грудня у клубі Житомирського трамвайно-тролейбусного управління (ул.Вітрука, 11) проходило профспілкові збори працівників ТТУ.

Губернатор Рижук пообіцяв Житомирському ТТУ нові тролейбуси і виплату боргів по зарплаті до Різдва



Саме до цього числа мер Житомира Володимир Дебой обіцяв виплатити заборгованість по зарплаті, яка на 1 грудня становила близько 6 млн.грн.

У клубі ТТУ крім працівників були присутні також губернатор Житомирської області Сергій Рижук, мер Володимир Дебой, кілька депутатів міськради і директор ТТУ Віктор Мирончук. Ситуацію з виплатою заборгованості по зарплаті пояснив Сергій Рижук.

«Я в п'ятницю (2 грудня - ред.) був в Адміністрації президента, у Кабінеті Міністрів: вони мені гарантували, що вирішать фінансові проблеми ТТУ, тобто рано чи пізно виділять необхідні 40 млн. грн. (заборгованість за перевезення пільгових категорій пасажирів - ред.). Також я отримав підтвердження про виплату ваших зарплат. Я обіцяю, що 15-17 грудня ТТУ отримає 4 мільйони на компенсацію зарплат і ще 4 млн. гривень - до кінця року. А до Різдва працівникам ТТУ будуть виплачені всі борги », - запевнив Рижук.

Ці заяви губернатора присутні на зборах працівники ТТУ зустріли оплесками.

Губернатор також розповів, що зустрічався з головою Київської міськадміністрації Олександром Поповим, який пообіцяв передати Житомиру кілька десятків тролейбусів.

«Як тільки Київ почне отримувати нові тролейбуси до Євро-2012, столиця зможе передати Житомиру близько 30 тролейбусів. Це не буде взагалі безкоштовно, але і не за гроші ТТУ. Ми допоможемо з обласного бюджету, якісь гроші виділить державний бюджет. Крім того, ми зараз домовляємося, щоб взяти 25 тролейбусів у лізинг в Білорусі », - сказав Рижук.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!