Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чудова новина!!! У Житомирі офіційно закінчується Карантин.
 
Голосування   Святкування Нового року!
 
Як Ви збираєтеся провести цей Новий Рік?
Всього проголосувало: 4

 
20-11-2009, 21:38  Новости Житомира

Чудова новина!!! У Житомирі офіційно закінчується Карантин.

 
Чудова новина!!! У Житомирі офіційно закінчується Карантин.

З понеділка 23 листопада, у навчальних закладах Житомира відновиться навчання.

Як стало відомо з поінформованих джерел, це рішення було прийнято на засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії щодо попередження поширення грипу та гострих респіраторних захворювань серед населення.

Проте, медики застерігають населення і надалі дотримуватися правил особистої гігієни та профілактичних заходів протиепідемічного режиму на об'єктах торгівлі, громадського харчування та інших місцях масового скупчення людей.

Обговоривши інформацію головних лікарів провідних житомирських медичних установ, члени комісії відзначили, що протягом останнього тижня в Житомирі епідемічна ситуація, щодо захворювання населення області на грип і ГРВІ, стабілізувалася. За станом на сьогоднішній день, зареєстровано 10510 випадків захворювань, з них 412 - пневмоній.

Сьогоднішнього дня в Житомирі і області не зареєстровано жодного випадку пандемічного грипу, який викликаний каліфорнійським вірусом, але маємо випадки ускладнення пневмоній. За це сміливо можна завдячити всім без винятку медичним працівникам міста та області. Всі разом, вони зробили велику роботу в справі охорони та збереження нашого з Вами здоров'я.
Чудова новина!!! У Житомирі офіційно закінчується Карантин.

Члени надзвичайної протиепідемічної комісії прийняли рішення просити департамент фінансів надалі виділити додатково кошти для придбання ліків і дезінфікуючих засобів для лікарень і навчальних закладів з метою недопущення подальшого зростання захворюваності населення.

Наразі є серйозні підстави прогнозувати, що ситуація може в будь-який час погіршитися. Є висока ймовірність спостерігати хвилю грипу ще в грудні, січні та лютому. Заспокоюватися не можна і не треба. Тому від усіх керівників навчально-виховних закладів, технічних професійних училищ, вузів будуть вимагати дотримання санітарних норм. 23 числа діти і підлітки підуть до навчальних закладів, проте всі обмежувальні заходи повинні бути враховані, тобто всі колективи повинні знати, що в цій ситуації не можна заспокоюватися.

23 листопада всі дошкільні, навчальні заклади різних типів почнуть свою роботу у звичайному режимі. На думку медиків, щеплення для населення, є єдиним запобіжником захворювання.

Вже за місяць понад двісті тисяч жителів Житомирської області, чиї професії входять до групи ризику, зможуть зробити щеплення від сезонного і пандемічного грипу безкоштовно.

Чудова новина!!! У Житомирі офіційно закінчується Карантин.


Бердичівський анекдот:


В реке утонул пьяный.
Милиционер пишет: "Акт об утопании".
Подумал, зачеркнул и написал: "Акт об утопии".
Еще подумал и написал: "Акт о входе тела в воду и о невыходе тела из воды".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!