Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі за паркування потрібно платити, навіть якщо немає паркоматів, - Інспекція з благоустрою
 
5-01-2012, 07:41  Новости Житомира

У Житомирі за паркування потрібно платити, навіть якщо немає паркоматів, - Інспекція з благоустрою

 
1 січня 2012 вступили в силу два пункти Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету міністрів України від 3.12.2009 р., в яких зазначено, що всі майданчики для платного паркування повинні бути обладнані паркувальними автоматами і в'їзними-виїзними терміналами. У Житомирі на даний момент їх немає.

'У



«Один паркомат коштує від 100 тис. грн., а на місто їх потрібно 42. Встановити це обладнання за кошти бюджету міста не реально. Ми чекаємо роз'яснень щодо цього питання з Кабінету Міністрів », - пояснили журналістам в КП« Інспекція з благоустрою м. Житомира ».

Також в Інспекції повідомили, що Житомир - не єдине місто, яке «порушує» постанова Кабінету Міністрів і де на 1 січня 2012 року немає паркоматів. Найкраща ситуація з оснащенням парковок йде в столиці Україні, Києві. Більшість обласних центрів, як і Житомир, чекають роз'яснень з приводу установки паркоматів.

До речі, постанова Кабінету міністрів України про затвердження правил паркування транспортних засобів не скасовує дії платних парковок, якщо на них відсутні паркомати. В інспекції з благоустрою повідомили, що паркувальники продовжують працювати також, як і працювали. Так що для автомобілістів Житомира ситуація не змінилася, за паркування потрібно платити-4 грн. / год., 2 грн./30хв.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!