Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер вирішив, що дороги і тротуари в Житомирі повинні чистити всі: магазини, школи, садочки, лікарні
 
21-01-2012, 08:50  Новости Житомира

Мер вирішив, що дороги і тротуари в Житомирі повинні чистити всі: магазини, школи, садочки, лікарні

 
19 січня мер Житомира Володимир Дебой підписав розпорядження «Про забезпечення життєдіяльності міста під час снігопадів та ожеледиці».

'Мер



У тексті розпорядження, опублікованого на офіційному сайті Житомирської мерії, вказані причини появи цього документа: несприятливі погодні умови та багато снігу, необхідність запобігання непередбачених ситуацій та травмування людей.

«Керівникам підприємств, установ, організацій міста, незалежно від форми власності та підпорядкування, забезпечувати оперативне прибирання снігу з доріг і тротуарів, на прибудинкових, прилеглих та закріплених територіях; під час ожеледиці вживати відповідних заходів; видати внутрішні накази про призначення відповідальних осіб за стан прибирання від снігу і льоду на підвідомчих територіях; при необхідності забезпечувати роботу з прибирання від снігу і льоду на підвідомчих територіях у вихідні дні », - йдеться в розпорядженні.

Крім підприємств ЖКГ, це розпорядження відноситься також до керівників промислових підприємств, транспорту та зв'язку, торгівлі, сфери обслуговування населення, навчальних, дошкільних та лікувальних установ.

Контролювати виконання розпорядження Дебоя буде заступник мера Микола Боровець.

У Житомирі сніг почав йти ще 13 січня. На офіційному сайті мерії начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун відзвітував, що з першого дня снігопадів спецтехніка чистить вулиці Житомира і «на території міста забезпечено належне функціонування транспортного руху».
Станом на 16 січня дороги і тротуари міста Житомир були покриті снігом і льодом, після розпорядження мера, вдень 20 січня, ситуація не змінилася ...
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!