Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі чистять тільки центральні дороги, і то не всі
 
21-01-2012, 09:02  Новости Житомира

У Житомирі чистять тільки центральні дороги, і то не всі

 
У Житомирі ситуація на дорогах далеко не задовільна. Якщо на головних дорогах снігоприбиральна техніка зранку працювала і великий потік автомобілів просто роз'їздив сніг, то на другорядних дорогах прибирання взагалі не проводилося.


У Житомирі чистять тільки центральні дороги, і то не всі



Навіть у деяких центральних районах міста слідів снігоприбиральної техніки немає, наприклад, на перехресті Київської - Щорса лежать величезні купи снігу. Вулиці Щорса, Котовського, Театральна, Хлібна, Чапаєва, Московська, судячи з усього, взагалі не чистилися. А що вже говорити про дороги у віддалених районах міста.

Зате до місця святкування Дня Соборності комунальні служби пригнали 5 снігоприбиральних машин, грейдер і працівників з лопатами, які за кілька хвилин вичистили ділянку дороги біля пам'ятника Тарасу Шевченку до блиску.

Мабуть, комунальні служби або не справляються з кількістю снігу через відсутність необхідної кількості снігоприбиральної техніки або ж просто не поспішають чистити, а чекають, поки сніг розтане.

Так, де ж нова техніка, якою хвалився мер Житомира Володимир Дебой в грудні?
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!