Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира просить водіїв не паркувати свої авто на дорозі, щоб не заважати снігоприбиральній техніці
 
25-01-2012, 06:45  Новости Житомира

Влада Житомира просить водіїв не паркувати свої авто на дорозі, щоб не заважати снігоприбиральній техніці

 
Мер Житомира Володимир Дебой видав розпорядження про посилений режим роботи в складних погодних умовах, де просить житомирян не паркувати свої авто на проїжджій частині.

Влада Житомира просить водіїв не паркувати свої авто на дорозі, щоб не заважати снігоприбиральній техніці



Розпорядження опубліковане на офіційному сайті Житомирської міськради.

Також мер рекомендує ДАІ посилити контроль за дотриманням правил паркування транспортних засобів на вулицях в центральній частині міста, оскільки це створює перешкоди для снігоприбиральної техніки.

Водії кажуть, що підтримують таку ініціативу, але на тротуарах припаркуватися не можливо.

"Я тільки за таку ініціативу, але не уявляю собі, де можна припаркуватися. Снігоприбиральна техніка відкидає сніг на тротуари і звідти його ніхто не прибирає", - каже Вадим, водій з Житомира.

З метою попередження можливих наслідків, пов'язаних зі складними погодними умовами, у разі випадання наднормативної кількості снігу мер Володимир Дебой рекомендує керівникам комунальних підприємств, установ, організацій забезпечити цілодобовий режим прибирання об'єктів благоустрою, прилеглих та відомчих територій від снігу, залучаючи наявні людські та матеріально-технічні ресурси.

Також, керівникам відомчих, комерційних підприємств, установ, організацій міста незалежно від форми власності та підпорядкування рекомендується проводити своєчасне прибирання прилеглих та закріплених територій тротуарів від снігу, посипання протиожеледними матеріалами. Не допускати складування снігу, що видаляється з відомчих територій на вулицях міста.

Крім того, 24 січня в Житомирській міськраді відбулася нарада мера міста Володимир Дебоя з керівниками комунальних підприємств по роботі в несприятливих погодних умовах, де влада міста повідомила, що до підприємців, які не прибирають сніг будуть засилати співробітників правоохоронних органів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!