Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі через мороз ламаються тролейбуси і не заводяться машини
 
1-02-2012, 13:36  Новости Житомира

У Житомирі через мороз ламаються тролейбуси і не заводяться машини

 
Через сильний мороз в Житомирі, багато автомобілістів і водії громадського транспорту не можуть завести машини.

'У



Сьогоднішній ранковий мороз -25 градусів, залишив більшість водіїв без коліс, а пасажирів без транспорту. Ті, хто свої авто залишає поблизу будинків, або на відкритих парковках вранці не змогли завестися. До таких сильних морозів, виявилися непристосовані не тільки люди, а й залізні коні.

- Машина всю ніч простояла під під'їздом, і сьогодні вранці я не зміг завести, довелося викликати напарника, щоб той допоміг, - розповідає водій ГАЗелі.

Деякі з чоловіків, машини яких не завелися, викликали таксі, або йшли на зупинку щоб не запізнитися на роботу.

Житомиряни в свою чергу скаржаться на роботу громадського транспорту. Через мороз очікування потрібного тролейбуса чи маршрутки здається нереально довгим, а зниження температури впливає на графік руху транспорту.

- Ось уже кілька днів, як перестала нормально ходити моя маршрутка. Чекати її доводиться дуже довго, а в тролейбусі їхати неможливо, бо дуже холодно, - скаржиться читачка Тетяна.

На зупинці площі Перемоги пасажири, які очікують транспорт теж незадоволені.

- Зранку не можу вчасно на роботу добратися, доводиться їхати з пересадками. Маршрутка вранці зовсім рідко ходить. Увечері - ще нічого, а вранці неможливо дочекатися, - нарікає чоловік середніх років.

Дійсно, проблема з маршрутними таксі і тролейбусами під час морозів існує. Це підтверджують і чиновники в міськраді. При цьому просять сильно не лаяти водіїв.

- Найбільша проблема для маршрутних перевізників під час морозів - недобросовісність продавців палива. Дуже часто виявляється, що паливо містить занадто велику кількість вологи, або, що на заправці заощадили на спеціальній присадці, яка дозволяє солярці працювати при сильному морозі. В результаті вранці багато машин не виїжджають на маршрути просто тому, що не можуть завестися, - розповідає Валерій Липецький з асоціації перевізників.

Варто відзначити, що ще більше зниження температури в Житомирі позначиться на роботі громадського транспорту не кращим чином. Це стосується і маршруток, і тролейбусів з трамваями.


Як повідомлялося, житомирська влада просить водіїв не паркувати свої автомобілі на дорозі, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. А ДАІ закликає недосвідчених водіїв відмовитися від поїздок.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!