Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни проти будівництва десятиповерхового будинку!!!
 
Голосування   Ваш вибір!
 
Ви б хотіли, щоб Україною на основі двопартійної системи заправляли БЮТ і Партія регіонів?
Всього проголосувало: 2

 
24-11-2009, 13:07  Новости Житомира / Господарство

Житомиряни проти будівництва десятиповерхового будинку!!!

 
Жителі п’ятиповерхового будинку 59А по вулиці 1-го Травня, протестують проти будівництва десятиповерхівки, яка може закрити світло сонця в їх квартирах.

Місцеві жителі скаржаться, що нічого не чули, про будівництво на території поруч з їхнім будинком. Доки в лютому 2008 року випадково не натрапили на статтю в одній з житомирських газет, де йшлося про плановані будівництва в місті Житомирі і вказувалась інформація про новобудову на вулиці 1-го Травня.

Справа в тому, що три житлових будинки, що стоять поруч, не мають власного облаштованого двору. Відсутній навіть дитячий майданчик. Двері під'їздів одного з будинків виходять прямо на дорогу де постійно їздять і паркуються машини. Територія на якій має розпочатися будівництво висотки була єдиним місцем, де мешканці будинків могли хоч якось відпочити.

Мешканці будинку розповідають, що будинок повинен був бути побудований в сталевому поясі, оскільки він знаходиться на нестійких глиняних ґрунтах. Однак цього не зробили і тому він зараз весь у тріщинах, які постійно збільшуються. Якщо почнеться зведення десятиповерхівки – тріщини обов’язково стануть більшими.
'Житомиряни

«Ми боїмося, щоб будинок не впав нам на голови. Та й жити нам, крім цієї квартири, більше ніде», - розповіла мешканка одного з будинків.

Є й інша проблема. Якщо буде побудований новий будинок, то його стіни закриють вікна сусідньої п'ятиповерхівки і світло в приміщення взагалі не потраплятиме. Вікна будинків будуть розташовані один навпроти одного на відстані не більше 20 метрів, що аж ніяк не сприятиме приватному життю мешканців, як одного так і іншого будинку.

Починаючи з березня 2008 року жителі зверталися з проханнями заборонити будівництво в депутатську комісію архітектури і будівництва, в міського архітектурний будівельний контроль, до міського голови Віри Шелудченко, в Київський архітектурний будівельний контроль, до комісії із захисту прав споживачів, у міську і обласну прокуратури, але всюди отримували відмову.

У даний момент справа знаходиться на розгляді в Київському апеляційному суді.


Бердичівський анекдот:


Рыболов хвастает перед приятелями:
- В прошлое воскресенье я поймал щуку - вот, как моя рука!
- Брось заливать! Таких волосатых щук не бывает!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!