Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сніг що тане, перетворив вулиці Житомира в венеціанські канали
 
25-02-2012, 12:36  Новости Житомира

Сніг що тане, перетворив вулиці Житомира в венеціанські канали

 
Підвищення температури повітря призвело до природного танення снігу, який міська влада обіцяла вивозити з міста, але, схоже що цим обіцянкам не судилося збутися.

Сніг що тане, перетворив вулиці Житомира в венеціанські канали



Триметрові замети снігу на площах Житомира так і залишилися на своїх місцях, поступово втрачаючи висоту через танення, повідомляє Портал ZThata.

Минулого тижня комунальники чистили вулицю Михайлівську від снігу: вони почистили її від мерії до перехрестя з провулком Скорульського. А далі, як видно, вирішили, що і так зійде.

Тротуари центральних вулиць виглядають по різному: місцями сухий асфальт плавно перетікає в рідину зі снігу, води і піску, яку інакше як болотом не можна назвати.

Зараз, для переміщення по Житомиру, саме час надягати гумові чоботи.

Пішоходи, стрибаючи з одного острівця суші на інший, долають перешкоди у вигляді глибоких довгих калюж, а деякі, втомившись від постійного напруження, з яким необхідно шукати острівець сухого місця, йдуть вбрід.

Дуже нерадісно виглядають затоплені двори житлових будинків, адже найчастіше, виходячи з будинку, мешканці потрапляють в полон великих калюж, які стоять біля самих дверей під'їзду.

На багатьох зупинках люди товчуться в мокрому снігу з водою. А водії маршруток додають своїм пасажирам гострих відчуттів, під'їхавши до зупинки і зупинившись так, що люди з дверей виходять прямо в воду.

Синоптики прогнозують зменшення температури до нуля вже в ніч з суботи на неділю, 26 лютого, а потім ще нижче, що спровокує ожеледь. Будьте обережні!
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!