Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В центрі Житомира почали реконструкцію ліній електропередач, в декількох будинках будуть відключати світло
 
29-02-2012, 17:34  Новости Житомира

В центрі Житомира почали реконструкцію ліній електропередач, в декількох будинках будуть відключати світло

 
В центрі міста Житомирський РЕМ почав реконструкцію ліній електропередач. В результаті цього в декількох будинках по вулиці І. Кочерги, Московській та Лятошинського вдень будуть відключати електроенергію.

В центрі Житомира почали реконструкцію ліній електропередач, в декількох будинках будуть відключати світло



Як повідомили в Житомирському РЕМі, реконструкція ліній електропередач є наслідком численних скарг споживачів на часті перепади напруги та аварійні відключення в даному районі.

«Ці лінії електропередач вже «віджили своє», вони не відповідають сучасним стандартам і не розраховані на ті навантаження, які існують сьогодні. Тому в Обленерго було вирішено провести реконструкцію району з заміною опор і проводів», - повідомили в Житомирському РЕМі.

Таким чином, в робочі дні з 28 лютого по 7 березня часом будуть відключені від електроенергії будинки по вул. І. Кочерги (№ 5-13, 12-14), вул. Московській (№ 3-7А), вул. Лятошинського (№ 16). Роботи із заміни ліній електропередач будуть проводитися тільки в робочий час, тобто з 9.00 до 18.00. Всі інші години електроенергія до вказаних будинків подаватиметься в звичайному режимі.

Проведення робіт з реконструкції ліній електропередач не впливатиме на роботу громадського електротранспорту в даному районі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!