Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир в 2012 році отримає 18 млн. грн. з держбюджету на ремонт вулиць і доріг
 
14-03-2012, 17:55  Новости Житомира

Житомир в 2012 році отримає 18 млн. грн. з держбюджету на ремонт вулиць і доріг

 
14 березня на засіданні комісії Житомирської облради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування обговорювалося питання про розподіл субвенції з держбюджету на ремонт доріг.

Житомир в 2012 році отримає 18 млн. грн. з держбюджету на ремонт вулиць і доріг



Заступник начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Вадим Турський повідомив, що в 2012 році на ремонт доріг в Житомирській області з державного бюджету виділено 56 млн. грн., з яких 18,8 млн. грн. - субвенція обласному бюджету.

Ці гроші будуть розподілятися між містами і районами області за спеціальною формулою, затвердженою постановою Кабміну, яка враховує загальну суму податків з власників транспортних засобів та кількість мешканців.

Турський зазначив, що за рекомендацією Кабінету Міністрів 68% з виділених коштів повинні бути витрачені на капітальний ремонт доріг, а 32% - на поточний, тоді як виділені гроші ефективніше використовувати саме для проведення поточного ремонту.

Житомир в 2012 році отримає на ремонт доріг 18 млн.грн. субвенції з держбюджету: 13,4 безпосередньо з держбюджету і 4,6 млн. з субвенції, яку отримає обласний бюджет. Нагадаємо, що минулого року обласний центр отримав 11 млн. гривень субвенції з держбюджету на ремонт і утримання вулиць і доріг. Але судячи зі стану вулиць міста, в асфальт потрібно «закатати» ще не один десяток мільйонів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!