Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник мера Житомира Боровець пропонує городянам грошовий стимул за активне прибирання дворів
 
22-03-2012, 18:10  Новости Житомира

Заступник мера Житомира Боровець пропонує городянам грошовий стимул за активне прибирання дворів

 
21 березня виконком Житомирської міськради розглядав питання про проведення в місті місячника з благоустрою.

Заступник мера Житомира Боровець пропонує городянам грошовий стимул за активне прибирання дворів



«Вже стало традицією щороку, як тільки сходить сніг, напередодні Великодніх свят прибирати місто, вулиці, свої двори, офіси, парки, сквери. Благоустрій міста - це справа не тільки комунальних служб, а кожного жителя. Тому завдання нинішнього місячника - об'єднати зусилля, скоординувати дії всієї громади міста », - зазначив заступник мера Микола Боровець.

Він запропонував підготувати лист до обласної державної адміністрації, щоб залучити до прибирання міста не тільки міські, а й обласні організації та установи. Крім того, Боровець вважає, що краще прибирання міста посприяє активна роз'яснювальна робота.

Заступник мера також запропонував враховувати активність участі в місячнику з благоустрою міста мешканців окремих будинків при розподілі грошей «на двори».

«Коли ми виділяємо гроші, то виникає велика проблема як їх розподілити між дворами і будинками. Я пропоную враховувати наявність активної громади. Є люди, які виходять на благоустрій своїх дворів і будинків - значить їм потрібно виділяти гроші. Активну громадянську позицію ми повинні стимулювати. За двір зразкового порядку я пропоную виділяти стимулюючі гроші - 5, 6, 10 000 », - сказав Боровець і запропонував відобразити це в рішенні виконкому і в дорученні фінансовому департаменту міськради.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!