Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На реконструкцію пішохідної вулиці в центрі Житомира потрібно 10 мільйонів
 
28-04-2012, 23:56  Новости Житомира

На реконструкцію пішохідної вулиці в центрі Житомира потрібно 10 мільйонів

 
Перш ніж починати реконструкцію вул.Михайлівська потрібно повністю замінити інженерні комунікації під вулицею.

'На



Про це 27 квітня під час чергового засідання Ради старійшин заявив заступник мера Микола Боровець. Він також повідомив, що для реконструкції Михайлівській необхідно більше 10 млн. грн.

«Якщо ми ставимо завдання провести реконструкцію Михайлівської, то потрібно чітко усвідомлювати, що тільки мостовою тут не обійтися. Спочатку необхідно повністю замінити інженерні комунікації, що знаходяться під вулицею, а потім вже класти бруківку, адже при першому ж прорив комунікацій доведеться розкопувати вулицю », - сказав Боровець.

Як повідомили в управлінні зі зв'язків з громадськістю Житомирської міськради, старійшини міста обговорювали перспективи благоустрою та реконструкції вулиці Михайлівської.

Члени Ради старійшин відзначили важливість проведення реконструкції вулиці до Дня міста, який планується провести спільно з святкуванням 75-ї річниці створення Житомирської області.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!