Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Фонтану біля кінотеатру «Жовтень» провели капітальний ремонт, решті - лише косметичний
 
3-05-2012, 11:33  Новости Житомира

Фонтану біля кінотеатру «Жовтень» провели капітальний ремонт, решті - лише косметичний

 
У перші дні травня Житомир прикрасили не тільки квітучі дерева, а й міські фонтани, чия робота відновилася до травневих свят.

'Фонтану



Житомирські фонтани роблять міської дизайн більш привабливим і виразним.
Для того, щоб ця подія відбулася вчасно фахівці КП «Житомирводоканал» спільно з працівниками відповідних підрозділів міської ради попередньо обстежували всі міські гідротехнічні споруди на предмет визначення необхідного фронту профілактичних і ремонтних робіт та їх собівартість.

Протягом останніх двох місяців було додатково закуплено необхідну кількість труб для заміни при проведенні ремонтних робіт, проведена ревізія механічної частини, електротехнічного обладнання та арматури житомирських фонтанів.

При виконанні робіт працівники водоканалу виявили особливий патріотизм, властивий їм при виконанні господарських робіт у місті. Силами підрозділу головного механіка підприємства В.О.Кузьміна було забезпечено виготовлення та встановлення 57 нікельованих куль на металевих стійках, які повністю відтворюють авторський задум архітекторів фонтану біля кінотеатру "Жовтень".

Працівники будівельної ділянки підприємства, провели капітальний ремонт цієї штучного споруди, а також косметичний ремонт решти міських фонтанів - на площі Соборній, площі Польовій та Старому бульварі.
На утримання і експлуатацію міських фонтанів міська рада виділяє КП «Житомирводоканал» 250 тис.грн. на рік. Однак і саме підприємство при складних виробничих завданнях, не шкодує ні сил, ні власних коштів для функціонування в місті фонтанів, які надихають житомирян енергією і силою падаючої води - заявляють в прес-службі підприємства.

Нагадаємо, в березні 2012 в інтерв'ю «Журналу Житомира» заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук заявив, що він мріє реконструювати всі фонтани Житомира, додавши, що на капітальний ремонт та реконструкцію всіх фонтанів грошей в міському бюджеті немає.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!