Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Торговці житомирських ринків і губернатор Рижук поспілкувалися, але не домовилися
 
5-05-2012, 10:17  Новости Житомира

Торговці житомирських ринків і губернатор Рижук поспілкувалися, але не домовилися

 
4 травня, після спілкування з ініціативною групою вуличних торговців, Житомирський губернатор Сергій Рижук вийшов до присутніх на площі Корольова.

Торговці житомирських ринків і губернатор Рижук поспілкувалися, але не домовилися



У цей день до будівлі облдержадміністрації прийшли люди, що торгують на офіційних ринках в центрі Житомира.

Близько 200 торговців з «Хлібного» і «Староміського» прийшли підтримати рішення міськвиконкому про заборону вуличної торгівлі, вимагаючи створити рівні умови для всіх.

«Ми хочемо, щоб всі торгували в рівних умовах, ми платимо податки, в Пенсійний фонд, патенти. А там стоїть стихійний ринок. Нас же звідти вигнали, так чому ми теж не можемо стати на вулиці і торгувати », - обурювалися мітингувальники.

Губернатор запевнив, що він теж за рівні умови для всіх, але в даному випадку рішення міської влади про заборону вуличної торгівлі біля Житнього ринку було помилкою.

«Я теж однозначно за те, щоб всі були рівні перед законом і працювали в рівних умовах. Але в даному випадку помилилася міська влада і виконком, свідомо чи не свідомо - розберемося. Я категорично проти того, що почали вирішувати проблему стихійної торгівлі з людини ... Якщо сьогодні допустити, щоб так брутально, як і вас колись, цих людей просто з міліцією прибрати з цієї торгівлі, яка вже 30-40 років з покоління в покоління там стоїть, то завтра вас приберуть з тих місць, де ви сьогодні працюєте », - переконував присутніх Рижук.

Торговці житомирських ринків в черговий раз пригрозили, що якщо вулична торгівля не припиниться, то з завтрашнього дня, 5 травня два ринки – «Староміський» і «Хлібний» зі столиками і наметами стають торгувати там, де їм подобається.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!