Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиру дали по 1 млн. грн. на капітальний ремонт вулиць Щорса, Корольова і Велика Бердичівська
 
14-05-2012, 16:58  Новости Житомира

Житомиру дали по 1 млн. грн. на капітальний ремонт вулиць Щорса, Корольова і Велика Бердичівська

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук підписав розпорядження про затвердження переліку об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

'Житомиру



Згідно з розпорядженням, текст якого опублікований на офіційному сайті облдержадміністрації, чотири міста отримають 35.2 млн.грн субвенції з держбюджету: Житомир - 18 млн. 58 тис.грн, Малин - 9 млн. 790 тис.грн, Бердичів - 5 млн. 231 тис.грн, Коростень - 2 млн. 138 тис.грн.,

Зокрема, з понад 18 млн.грн. субвенції, яку отримає Житомир, по 1 мільйону буде витрачено на капітальний ремонт вулиць Щорса, Корольова і Велика Бердичівська.

Також значні суми виділяються на капітальні ремонти вул.Красовского - 950 тис.грн, вул.Піонерська на ділянці від вул.Островського до вул.Каховська - 650 тис.грн, вул.Сосновоъ на ділянці від вул.Красовского до межі міста - 500 тис.грн, провулки Крилова і Пивоварний -. по 465 тис.грн .
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!