Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На вулицях Житомира роздають бюлетень «Жало»
 
25-09-2009, 15:14  Новости Житомира

На вулицях Житомира роздають бюлетень «Жало»

 
'На

Сьогодні вранці житомирянам, що поспішають на роботу по вулиці Михайлівською, роздавали інформаційний бюлетень «Жало». З його допомогою організація «Бджола» має намір інформувати житомирян про безчинства чиновників і правоохоронних органів.



Зокрема, з першого номера городяни дізнаються про те, як керівництво Житомирської обласної ради «подерибанило» землю в Малинському районі, віддавши їх «невідомим» організаціям під мисливські угіддя.
'На


«Бджола» ж у свою чергу закликає Генеральну прокуратуру, Міністерство внутрішніх справ і Службу безпеці України розібратися з цим волаючим фактом порушення законодавства України.

Як повідомили, бюлетень - це інструмент, за допомогою якого громадськість зможе контролювати тих, кого наймає на роботу, кому платить зі своїх податків зарплату.

Окрім роздачі на вулицях міста, інформаційний бюлетень «Жало» також поступить на аресу житомирян через поштові скриньки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!