Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В житомирських кафе - дні пластикового посуду і закритих туалетів
 
18-05-2012, 19:35  Новости Житомира

В житомирських кафе - дні пластикового посуду і закритих туалетів

 
Житомир, 18 травня. Підходить до завершення перший з трьох днів без води. Черг до колонок, колодязів і кіосків, які продають питну воду на розлив, в місті не спостерігається.

В житомирських кафе - дні пластикового посуду і закритих туалетів



Ресторани, кафе і перукарні не закрилися. Навіть працюють три фонтани в центрі міста. Правда, в житомирських закладах громадського харчування почалися дні одноразового посуду, хоча в деяких кафе по вул.Київська відвідувачі пили пиво зі скляних келихів. Мабуть, господарі закладів ґрунтовно запаслися водою.

На дверях однієї з піцерій в центрі міста висить оголошення: "У зв'язку з проведенням профілактичних робіт міськводоканалом та відсутністю водопостачання, туалети тимчасово не працюють. Обслуговування проводиться в одноразовий посуд. Адміністрація приносить свої вибачення за незручності ".

Може і в інших подібних закладах туалети не працюють, але відвідувачів про це не попереджають оголошеннями на вхідних дверях.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!