Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Знову про наболіле. У місті знову з'являться нові урни. Чи вирішать питання вандалізму залізобетонні урни?
 
21-07-2012, 12:39  Новости Житомира

Знову про наболіле. У місті знову з'являться нові урни. Чи вирішать питання вандалізму залізобетонні урни?

 
Після невдалої спроби повернути місту металеві відремонтовані сміттєві урни, які були подаровані місту Житомиру, підприємцями в кількості 300 штук, мер міста В.Дебой, вирішив вирішити проблему за допомогою залізобетону.

'Знову



- Зараз ми домовилися, що наш завод силікатних виробів робить бетонні урни, вагою майже 200 кг. Їх не можна ні зняти, ні перевернути, а туди ставлять одноразовий пакет для сміття. Урн по місту немає. Урни робили колись під вибори, вибачте («Чисте місто), сьогодні їх розікрали і потрібно зробити такі, щоб були на роки, - заявив мер під час робочого виїзду у двори по вулиці Черняховського (будинки 92-100), де розпочався ремонт прибудинкових територій. Також згадав, що такі урни будуть встановлені не тільки на центральних вулицях міста, а й у дворах. От тільки мер не вказав, хто буде займатися гасінням палаючих поліетиленових пакетів, коли в урну кинуть незагашений недопалок, і як комунальники будуть вичищати вигорілу урну, яка важить близько 200 кг.?

Тим не менш, хвороблива тема вуличних сміттєвих урн для жителів, напевно залишиться болючою, і ніякі капітальні методи її не вирішать, оскільки проблема не в довговічності урн, а у відношенні жителів міста до цих урн. Адже більшість залізних урн з написом «Чисте місто», вкрали у перші ж дні після їх встановлення, інші - знівечили вандали.

Питання вуличних сміттєвих урн і не тільки це питання, можна вирішити тільки одним способом - достатня кількість пильного патруля на вулицях міста, і немаленькі штрафи за псування міського майна. Коли штраф за зіпсовану урну становитиме вартість 10-ти таких урн, ось тоді проблеми загадкового містичного зникнення урн з вулиць міста вирішиться сама собою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!