Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міськрада просить виділити 1 мільйон з обласного бюджету на ремонт тролейбусів
 
9-08-2012, 01:45  Новости Житомира

Житомирська міськрада просить виділити 1 мільйон з обласного бюджету на ремонт тролейбусів

 
За інформацією Житомирської міської ради для забезпечення в повному обсязі якісного перевезення пасажирів електротранспортом необхідно 180 одиниць тролейбусів і 30 одиниць трамваїв. В наявності на комунальному підприємстві «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» є 124 тролейбуса і 32 трамвая, - повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

'Житомирська



80 тролейбусів і 25 трамваїв потребують капітального ремонту, для цього потрібно близько 40 млн.грн., тому що вартість капітального ремонту однієї одиниці рухомого складу становить 350 тис. грн. і 500 тис. грн. відповідно.

«В даний час у ЖТТУ немає власних коштів для фінансування зазначених робіт. З міського бюджету в поточному році планується виділити на капітальний ремонт електротранспорту 7,4 млн. грн. З метою реалізації зазначеного проекту на базі ВАТ «Верстатуніверсалмаш» Житомирська міська рада запропонувала розглянути питання про виділення з обласного бюджету коштів в сумі 1 млн. грн. для співфінансування першочергових витрат по ремонту тролейбусів », - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Позитивне вирішення цього питання сприятиме оновленню морально зношеного рухомого складу міського електротранспорту Житомирського трамвайно-тролейбусного управління, завантаження виробничих потужностей ВАТ «Верстатуніверсалмаш» та створення нових робочих місць на підприємстві.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!