Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ГОТЕЛЬ REIKARTZ ВІДКРИВАЄТЬСЯ В ЖИТОМИРІ
 
30-10-2012, 23:47  Новости Житомира

ГОТЕЛЬ REIKARTZ ВІДКРИВАЄТЬСЯ В ЖИТОМИРІ

 
В Житомирі готується до відкриття бізнес-готель Reikartz, який стане єдиним в місті готелем європейського рівня 4 зірки.

'ГОТЕЛЬ

'ГОТЕЛЬ


Готель почне приймати гостей з 10 листопада. У ньому - 62 номери чотирьох категорій, ресторан європейської та української кухні, кав'ярня і два конференц-зали. Вартість проживання при одномісному розміщенні складе від 480 гривень за ніч (45 євро).
Українська готельна мережа Reikartz була заснована в 2003 році - тоді група бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарц придбала старовинний особняк в центрі Львова на Друкарській вулиці. Партнери відзначили, що на Україні практично відсутні мережеві готелі європейського рівня 3 і 4 зірки і вирішили зайняти порожню нішу, розробивши проект мережі Reikartz Hotels & Resorts.
На сьогоднішній день в управлінні мережі знаходиться 21 готель на Україні під брендами Reikartz Hotels & Resorts, "Раціотель" і "Віта Парк". Вони розташовані, зокрема, в Жденієво (Закарпаття), Кіровограді, Львові, Поляні (Закарпаття), Миколаєві, Почаєві, Кривому Розі, Дніпропетровську, Севастополі, Харкові і Маріуполі. До 2015 року компанія має намір відкрити готелі в кожному обласному центрі України.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!