Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Гуртожитки перевірили на предмет пожежної безпеки.
 
18-09-2013, 07:34  Новости Житомира

Гуртожитки перевірили на предмет пожежної безпеки.

 
Гуртожитки перевірили на предмет пожежної безпеки.
Так, 18 грудня поточного року працівниками обласного апарату, Житомирського міського відділу спільно з представниками ТУ МНС України у Житомирській області здійснено перевірку адміністративних будівель та підвідомчих гуртожитків Житомирського державного технологічного та Житомирського національного агроекологічного університетів.
Будівлі, в яких приблизно по 250 житлових кімнат, дев’ятиповерхові та вміщують майже до 1000 чоловік. Тому, забезпечення пожежної безпеки тут є надзвичайно важливим. Тим паче, зважаючи на те, що мешкає тут молодь, для якої, на жаль, часто не існує правил і заборон. Звичайно ж, про випускників вищих навчальних закладів, такого не скажеш, але ж першокурсники, що живуть далеко від батьків, відчули свободу в своїх діях...
Під час перевірок працівниками органів держпожтехногеннагляду перевірено знання та вміння користуватись первинними засобами пожежогасіння викладачами та обслуговуючим персоналом університетів.
Одночасно, приміщення перевіряли на наявність вогнегасників, планів евакуації та справність пожежних кранів та проведення інструктажів щодо правил поведінки при виникненні пожеж чи інших надзвичайних ситуацій.
Гуртожитки перевірили на предмет пожежної безпеки.

«У цілому, стан пожежної в приміщеннях адмінбудівель та гуртожитків задовільний, - запевнив Олександр Вакульчук, головний інспектор Управління Держтехногенбезпеки у Житомирській області, - пожежна автоматика знаходиться у справному стані. Кожен поверх обладнаний планами евакуації, відповідними пам’ятками тощо. Але виявлені й певні недоліки: захаращені деякі евакуаційні виходи, відсутні покажчики тих самих евакуаційних виходів. За результатами перевірок проінформовано голову обласної державної адміністрації щодо стану забезпечення пожежної безпеки об’єктів з постійним та тимчасовим перебуванням дітей».
Як підсумок, можна зробити висновок: у власників гуртожитків на повноцінне забезпечення пожежної безпеки не вистачає коштів, а в наших громадян через низький рівень культури безпеки суттєвим чином і зумовлює неприпустимо високий ризик виникнення надзвичайних подій.
Отже, не зважаючи на життєві обставини, Управління Держтехногенбезпеки у Житомирській області звертається до мешканців міста та області, лише Ваше свідоме ставлення і суворе дотримання правил безпеки допоможе залишитись в живих, вберегти від лиха своїх рідних і майно!
Также огромную роль в безопастности играют входные двери в квартиру, ведь это прочность, безопасность, взломоустойчивость.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!