Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Замість рекламних розтяжок уздовж доріг у Житомирі будуть стояти сіті-лайти з підсвічуванням
 
16-01-2013, 20:35  Новости Житомира

Замість рекламних розтяжок уздовж доріг у Житомирі будуть стояти сіті-лайти з підсвічуванням

 
Незабаром Житомир позбавиться від так званих «розтяжок» вздовж доріг - рекламних банерів.

'Замість


Рішення відмовити деяким орендарям у подовженні договорів на розміщення банерів на парканах було прийнято сьогодні, 16 січня під час проведення засідання виконкому Житомирської міськради.

У продовженні терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами (банери на парканах) було відмовлено ТОВ «Житомирське рекламно-інформаційне агентство» та підприємцю Жалюку А.Г.

Зокрема, мер Володимир Дебой мотивував це неестетичним виглядом рекламних носіїв.

- У деяких містах України я бачив, що рекламодавці роблять красиві секції огорож зі скляною рекламою, такі сіті-лайти, які можна помити, відкрити-закрити, деякі навіть підсвічуються. Я вношу пропозицію - поступово відійти від цих розтяжок, вони паплюжать вигляд міста, таке розміщувати не можна, - сказав Дебой.

Мер також зауважив, що фірми не стежать за станом реклами вздовж доріг, а знімати її іноді доводитися працівникам комунальних підприємств.

Заступник мера Микола Боровець вніс пропозицію не тільки відмовити в продовженні дозволів на даний вид зовнішньої реклами, але і поступово зняти такі банери з усіх зборів.

- Потрібно прийняти рішення і до певного часу її зняти всю, - запропонував Боровець.

Знаючі люди кажуть, що авторами ідеї розміщувати рекламні банери на існуючих парканах вздовж доріг є нинішні депутати міськради: Володимир Шуст, директор КП «Реклама», і Ігор Гундич, заступник екс-мера Житомира Віри Шелудченко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!