Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира намагається вирішити питання з розміщенням кіосків спільно з підприємцями та мешканцями міста
 
12-03-2013, 06:11  Новости Житомира

Влада Житомира намагається вирішити питання з розміщенням кіосків спільно з підприємцями та мешканцями міста

 
Ввівши певні обмеження, представники влади сподіваються зробити наше місто привабливішим зовні, а користування кіосками – зручним для самих мешканців.

Влада Житомира намагається вирішити питання з розміщенням кіосків спільно з підприємцями та мешканцями міста



Можливо, в певній мірі, керівники міста праві – розміщення об’єктів торгівлі таким чином, що виникає загроза аварійних ситуацій, або небезпека для руху пішоходів, є неправильним. Звичайно, інколи зручно купити овочі, фрукти, хлібобулочні вироби, або деякі предмети одягу - рукавички, носки, шапку, по дорозі на роботу, чи повертаючись додому. Але подібні покупки можна робити і в спеціально відведених місцях, де не створюються незручності від ведення торгівлі.

Відтепер, тимчасові споруди ведення торгівлі не дозволяється встановлювати на вулицях. Для цієї мети використовуватимуться зони, що знаходяться у дворах житлових будинків. Крім того, недопустимим є розміщення кіоску ближче ніж за 100 метрів до учбових закладів і стаціонарних магазинів. Виключається розміщення таких споруд і на газонах. Підприємці мають самі знаходити місце для встановлення кіоску.

Основні вимоги до місця розташування – відстань не більше 2 метрів від газону, зручна асфальтована доріжка, що веде до даного об’єкта торгівлі, наявність під’їзду для обслуговуючого транспорту, який не заважатиме пішоходам.

Чи принесе подібний проект користь нашому місту – поки що говорити складно. Але те, що він додасть підприємцям нових турбот – безсумнівно.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!