Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чудо-Нива: бакалійні товари за оптовими цінами
 
15-12-2020, 16:38  Новости ЖитомираЧудо-Нива: бакалійні товари за оптовими цінами
 

Широкий вибір бакалійних товарів, індивідуальний підхід до кожного клієнта, чітке дотримання термінів поставки товарів – все це пропонує Чудо-Нива. Компанія запрошує до співпраці оптовиків та може запропонувати вигідні ціни для роздрібних покупців. Корисні та якісні бакалійні товари можна обрати на сайті chudo-nyva.com.ua. Якщо Вас цікавлять оптові закупівлі, тоді Ви можете зробити замовлення у менеджера магазину. Можна здійснити самовивіз продуктів з оптової бази продуктів харчування або ж замовити доставку вантажними автомобілями компанії.


Роздрібним покупцям найзручніше завітати у магазини Чудо-Ниви, які знаходяться у містах Луцьк, Рівне та Новоград-Волинський: тут можна купити сіль, цукор, борошно та інші продукти в роздріб.


Види бакалійних товарів, які пропонує Чудо-Нива


Компанія пропонує 2 види товарів – від власної торгової марки «Чудо-Нива», а також від інших виробників продуктів харчування.


Що ж входить до асортименту бакалійних товарів, які пропонує компанія? Це такі продукти:



  • рафінована та нерафінована соняшникова олія;

  • сіль та цукор;

  • сода та крохмаль;

  • пшеничне борошно;

  • консерви;

  • кетчупи, томатні соуси та майонези;

  • крупи в асортименті;

  • макаронні вироби та ін.


Переглянути весь асортимент продуктів харчування можна на сайті компанії. Замовити соняшникову рафіновану олію оптом, як і інші бакалійні товари, можна у менеджерів компанії.


Особливості зберігання бакалійних товарів


Особливу увагу варто приділяти зберіганню сипучих продуктів харчування – борошна, цукру та солі, круп, крохмалю.


Борошно. Цей продукт потрібно зберігати у мішках у сухих та добре продезінфікованих приміщеннях. Необхідно скласти мішки з борошном у штабелі по 6-8 мішків таким чином, щоб вони не могли впасти. Мішки складають на дерев’яний підтоварник. При тривалому зберіганні борошна потрібно систематично міняти мішки місцями: нижні мішки перекладати догори, верхні – донизу. Це дозволить запобігти злежуванню товару. Не можна розміщувати борошно поруч з товарами, які мають сильний різкий запах.


Цукор необхідно зберігати у приміщеннях з вологістю не більше 70% за температури від +12 °С до +40 °С. Цукор також не потрібно зберігати разом з продуктами, які мають різкий запах. Цукор здатен абсорбувати сторонні запахи, що негативно вливає на його якість.


Крупи потрібно зберігати у мішках штабелями висотою не більше, аніж 10 мішків. Відносна вологість повітря не повинна перевищувати 35%. Приміщення повинно бути сухе та добре провітрюватись.


Дотримуйтесь усіх вимог до зберігання продукції та радуйте своїх клієнтів якісними та корисними продуктами харчування!


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!