Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Місто від снігу врятовано!
 
23-01-2010, 10:29  Новости Житомира

Місто від снігу врятовано!

 
Місто від снігу врятовано!

День визволення Житомира від сніжного полону.

Місто від снігу врятовано!


22 січня в центі Житомира з'явилася техніка. На площі Соборній почалася тотальна прибирання снігу. Снігоочисники і вантажівки працювали з обіду й вечора. На пішохідній вулиці Михайлівській, прямо під вікнами Житомирської мерії співробітники магазинів і фірм теж вийшли на боротьбу зі снігом. Лопатами і ломами розбивали злежані замети, але розкидали сніг прямо під ноги численним перехожим.


Очевидно, у мерії врахували досвід київських опозиціонерів, які жорстко критикували мера Києва Черновецького за неприбрані вулиці і пригрозили перевиборами.
Місто від снігу врятовано!


Втім, повідомлень про таку ж масштабної прибирання снігу в спальних районах Житомира, не надходило.


Як повідомлялося раніше, 21 січня відбулася робоча нарада міського голови з прибирання вулиць, тротуарів та прибудинкових територій з керівниками відповідних служб та структурних підрозділів міськвиконкому.
Місто від снігу врятовано!


За результатами наради підготовлено розпорядження мера Житомира Віри Шелудченко щодо забезпечення контролю за виконанням рішення міськвиконкому «Про санітарної прибирання прилеглих територій».
Місто від снігу врятовано!


На 22 січня було заплановано виїзне засідання адміністративної комісії, створено 2 робочі групи міськвиконкому та 5 груп КП «Інспекція з благоустрою» і муніципальної міліції для складання протоколів про порушення благоустрою міста.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!