Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З сьогоднішнього ранку в Житомирі подорожчав проїзд в маршрутах
 
2-10-2009, 16:44  Новости Житомира

З сьогоднішнього ранку в Житомирі подорожчав проїзд в маршрутах

 
'З

З сьогоднішнього ранку, 2 жовтня проїзд в житомирських міських маршрутах підвищився до однієї гривни п'ятдесяти копійок.

Як повідомили , рішення про це було ухвалене 24 вересня на засіданні міськвиконкому.

Розглянувши клопотання керівників підприємств автотранспорту, асоціації перевізників міста Житомира від 04.06.09 № 5, від 09.07.09 № 6, висновок Державної інспекції з контролю за цінами в Житомирській області і узгодження Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, згідно статті 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавський комітет міської ради вирішив погоджувати з 2 жовтня 2009 року вартість проїзду пасажирів в автобусах міського повідомлення автомобільних перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів в звичайному режимі у розмірі 1 грн. 50 копійок.

Цим рішенням також наказано підприємствам міста неухильно виконувати ув'язнений між перевізником і замовником (міськвиконкомом) договір і вимоги чинного законодавства за поданням послуг пасажирським автомобільним транспортом в м. Житомирі.

Останнє підвищення вартості проїзду відбулося в лютому 2008 року. З того часу одна поїздка в міських маршрутах коштувала 1,25 грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!