Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Зубко, Сухомлін і Рабіновіч вийшли з Житомирського осередку партії «Єдиний Центр»
 
2-10-2009, 16:51  Новости Житомира

Зубко, Сухомлін і Рабіновіч вийшли з Житомирського осередку партії «Єдиний Центр»

 
'Зубко,

Голова Житомирської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр» Геннадій Зубко, а також два депутати Житомирської міської ради Сергій Сухомлін і Олександр Рабіновіч вийшли з партії «Єдиний Центр».

Про це повідомив керівник секретаріату Руслан Годований.

Годований повідомив, що 30 вересня увечері поступила заява від Геннадія Зубко і двох депутатів міськради Житомира, в якому вони повідомили про вихід з партії. Причини виходу з партії ні Зубко, ні Сухомлін, ні Рабіновіч не вказали.

З моменту подачі заяви вони не є членом партії.

Все троє стали депутатами по списках «Нашої України» і після переходу в «Єдиний Центр» залишалися у фракції «Наша Україна» Житомирської міськради.


Це не перший відхід членів ЕЦ з партії: у травні цього року з «Єдиного Центру» до «Нашої України» повернувся губернатор Житомирської області Юрій Забела, а на початку червня очолив Житомирську обласну організацію.

Як відомо, після відходу Забели з ЕЦ, ряди партії покинули і деякі чиновники з райдержадміністрацій Житомирської області.

Руслан Годований пояснює це жорсткою позицією неформального лідера партії Віктора Балоги по відношенню до президента Віктора Ющенка.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!