Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський клуб фотографів «Фотосфера» та міський благодійний фонд ім. М.Заславського проводять фотоконкурс "Поглянь на Житомир по-новому".
 
10-02-2010, 19:42  Новости Житомира

Житомирський клуб фотографів «Фотосфера» та міський благодійний фонд ім. М.Заславського проводять фотоконкурс "Поглянь на Житомир по-новому".

 
'Житомирський

Житомирський клуб фотографів «Фотосфера» за підтримки міського благодійного фонду імені Михайла Заславського проводять фотоконкурс "Поглянь на Житомир по-новому".

Фотоконкурс під такою назвою стартував нещодавно в нашому місті. Протягом двох місяців він буде збирати знімки, які відображають дух нашого міста, шанують його історію, передають характер житомирян. Взяти участь у конкурсі можуть фотографи (як професіонали, так і аматори).



Тематика робіт повинна відповідати тематиці конкурсу.

Приймаються кольорові і чорно-білі фотографії в наступних категоріях:
'Житомирський

1) пейзажі (природа, пейзажі Житомира та його околиць);
'Житомирський


2) місто (архітектура, історичні та пам'ятні місця Житомира);
'Житомирський


3) жанр (життя міста, репортажні фото);
'Житомирський

4) жанровий портрет (люди нашого міста).

Для забезпечення рівних умов для всіх учасників роботи приймаються в цифровому вигляді (бажано) на e-mail: photosphere@rambler.ru, або в паперовому за адресою Пушкінська, 25 (на листі має бути позначка «Фотоконкурс»).

Для оцінки робіт спочатку необхідно надіслати прев"ю по 15 березня 2010 року включно. Вимоги до знімків, що надсилаються: мінімальний розмір по довгій стороні не менше 1200 пікселів, jpg, 300 dpi. Кожен автор може надіслати максимум десять робіт, з коротким текстовим додатком, в якому вказані контактні дані (телефон, поштова адреса) учасника.

Роботи, надіслані електронною поштою, необхідно підписати за зразком: А_ Іван_Коваленко_назва работи.jpg. (де А, Б - секція вікової категорії автора). Після відбору журі для формування експозиції автори мають надіслати цифрові оригінали файлів робіт виставкової якості (~ 30х40 см, 300dpi, jpg без стиснення) із зазначенням свого імені, прізвища, назви роботи, міста чи села (для гостей Житомира). Для кращої організації друку робіт експозиції та їх розташування в рамах не допускається оформлення з полями, псевдопаспарту, рамками і т.п.
'Житомирський


До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну, етнічну ворожнечу і розбрат, містять політичну рекламу, рекламу поганих звичок (куріння, алкоголь, наркотики тощо) та створюють негативну емоційну атмосферу.

Рішення журі про присудження або не присудження нагород остаточне і оскарженню не підлягає.

Організатором фотоконкурсу виступає Житомирський клуб фотографів «Фотосфера» за підтримки міського благодійного фонду імені Михайла Заславського.

Основні дати:

Прийом робіт - по 15 березня 2010 року включно.

Оцінювання робіт - до 25 березня 2010

Виставка найкращих робіт відбудеться з 5 по 20 квітня

Остаточне підведення підсумків та нагородження переможців фотоконкурсу відбудеться 1 квітня 2010 року.

'Житомирський


Призовий фонд конкурсу:

Перше місце в кожній категорії: річна передплата на журнал Photographer + ваучер на друк фото на суму 400 грн. Друге місце в кожній категорії: книга А. Лапіна «Фотографія як ..." + ваучер на друк фото на суму 300 грн. Третє місце в кожній категорії: набір для чистки оптики + ваучер на друк фото на суму 200 грн. Всі призери конкурсу, а також учасники фінальної експозиції будуть відзначені дипломами.

'Житомирський


Організатори фотоконкурсу залишають за собою право використовувати ці фотороботи в проведенні подальших виставок, підготовку та видання інформаційних, рекламних матеріалів, публікаціях в ЗМІ та Інтернеті для популяризації фотовиставки, зі збереженням права інтелектуальної власності автора фотороботи та зазначення його імені.

Участь у майстер-класах:

Майстер-класи з фотографії присвячені різним напрямкам у фотомистецтві, де відомі житомирські фотохудожники та запрошені автори будуть ділитися своїм досвідом і професійними секретами. Відповідно, кожен з присутніх зможе дізнатися про цей напрямок і техніці більш докладно, удосконалити свої знання і зав'язати корисні контакти.

Запис на майстер-класи проводиться за телефоном: 0930179345 (В'ячеслав Ратинський). Під час запису потрібно зареєструватися (назвати ПІБ, телефон), вказати рівень майстер-класу (для початківців, для заавансованих фотографів, для професійних фотографів). Дата проведення майстер-класів визначається по мірі формування груп. Участь у майстер-класі безкоштовно. Кожен учасник може взяти участь тільки в одному майстер-класі.
'Житомирський

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!