Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська митниця затримала партію контрабандних товарів на 3 млн. грн.
 
2-10-2009, 17:09  Новости Житомира

Житомирська митниця затримала партію контрабандних товарів на 3 млн. грн.

 
'Житомирська

Митниця в Житомирі порушила кримінальну справу за фактом контрабанди товару на загальну суму понад 3 млн грн. В ході проведення перевірки співробітники митниці встановили, що в період з лютого по березень 2008 р. однієї з житомирських фірм до митного оформлення подавалися документи, в яких були вказані неправдиві дані щодо відправника, одержувача і вартості вантажу, яка була занижена більш ніж в 17 разів.

Про це повідомляє прес-служба Гостаможслужби.

По документах, поданих митниці, відправником вантажу значилася англійська фірма, яка імпортувала товари з Іспанії. Ввезені до України санітарно-технічні вироби, меблі різного асортименту, освітлювальні вироби, шкіра, ковролін, скатертини, годинник і дзеркала по декларації коштували 36 тис. дол. Проте після звернення до митних органів Іспанії і Великобританії, з'ясувалося, що вказаний товар дійсно поставлявся з різних фірм Іспанії, але не на адресу житомирської фірми, а на ряд інших підприємств України. Його вартість складає 415 тис. євро. Крім того, в ході перевірки встановлено, що жодна з фірм, на які відповідно до експортних декларацій відправлявся товар з Іспанії, його не замовляла і не отримувала. Митні органи Великобританії також надали інформацію про те, що англійська фірма, яка нібито відправляла цей вантаж, не має відношення до торгової діяльності.

Кримінальна справа збуджена по ознаках злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України. Йде дізнання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!