Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З Косово до Житомира повернулися миротворці
 
8-08-2010, 20:31  Армія

З Косово до Житомира повернулися миротворці

 
Сьогодні, 8 серпня, в Житомир повернулися 97 миротворців в рамках чергової ротації українського миротворчого контингенту бойової групи "East" сил КФОР у Косово.

З Косово до Житомира повернулися миротворці



З цього приводу в 95-й окремій аеромобільній бригаді влаштували урочисту зустріч. Прийшли в частину родичі, батьки, дружини і діти.

У цілому, в ході 14 ротації на Балкани вирушать 125 військовослужбовців, а в Україну повернуться 175 миротворців попередньої ротації.

Основу нової ротації українського миротворчого контингенту складають військовослужбовці 79-ї окремої Миколаївської аеромобільної бригади командування Сухопутних військ Збройних Сил. Незначну частину штатного батальйону воїнів-десантників складуть фахівці з інших частин.

Нагадаємо, національний контингент українсько-польського миротворчого батальйону "Укрполбат" виконує завдання у складі багатонаціональної бригади "Схід" сил з підтримки миру КФОР з 1 вересня 1999.

Українські миротворці несуть службу на спостережних пунктах, здійснюють контроль за пересуванням населення, супроводжують дітей у школу, охороняють церкви і школи, конвоюють сербське населення через зону проживання албанців, запобігають незаконному перевезенню зброї, вибухівки і наркотиків.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!