Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі проходять інтенсивні заняття з бойової підготовки
 
24-09-2010, 22:53  Армія

У Житомирі проходять інтенсивні заняття з бойової підготовки

 
На військовому полігоні в с. Перлявка Житомирського району з 27 по 30 вересня будуть проходити заняття підрозділів військових частин корпусу (стрільба, водіння військової техніки).

0



Про це з посиланням на Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради повідомляє офіційний сайт міськради.

У зв'язку з підготовкою до проведення великомасштабних військових навчань, в 8-му ордена Червоного Прапора армійському корпусі проходять інтенсивні заходи з бойової підготовки.

На території 240 центру підготовки підрозділів (військовий полігон с. Перлявка Житомирського району) щодня будуть проходити заняття підрозділів військових частин корпусу. Під час занять планується стрільба з різних видів стрілецької і артилерійської зброї та водіння бойових машин.

У зв'язку з підвищеною небезпекою і з метою недопущення травмування громадян суворо забороняється збирати гриби і перебувати на території військового полігону в будь-який час з 27 по 30 вересня 2010 року.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!