Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області прикордонники контролюють зону відчуження на бронетранспортерах
 
1-10-2010, 00:25  Армія

У Житомирській області прикордонники контролюють зону відчуження на бронетранспортерах

 
Прикордонні наряди відділу "Млачівка" Житомирського загону провели патрулювання території зон відчуження і безумовного відселення на двох бронетранспортерах. Вони пройшли близько 290 км важкопрохідної і безлюдній місцевості неподалік від українсько-білоруського кордону і безпосередньо в зоні відчуження. У патрулюванні також брали участь співробітники МВС.

У Житомирській області прикордонники контролюють зону відчуження на бронетранспортерах



Про це з посиланням на Державну прикордонну службу повідомляє ІМК.

Подібні заходи безпеки передбачені Програмою заходів щодо вдосконалення охорони кордону на території, що зазнала радіаційного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженої Колегією Держприкордонслужби.

Ця програма також передбачає належний соціальний захист персоналу, що виконує свої обов'язки в небезпечному для здоров'я регіоні, максимальне технічне оснащення підрозділів, створення системи дистанційного контролю, яка дозволить мінімізувати присутність співробітників в Чорнобильській зоні.

Технічна модернізація відділів прикордонної служби "Іванків", "Млачівка" і "Овруч" Житомирського загону, які відповідають за цю ділянку, здійснюється за кошти бюджету та міжнародної технічної допомоги. Так, завдяки реалізації спільного з Міністерством оборони США проекту, для цих підрозділів закуплено 12 одиниць автомобільної техніки, 6 квадроциклів, 4 гумових човнів "Brig Eagle" для річкових ділянок, тепловізори і т.д.

Нагадаємо, БТР-80 є технікою, яка забезпечує максимальний захист військовослужбовців у районах з високим рівнем радіаційного забруднення, тому саме її прикордонники використовують для роботи в Чорнобильській зоні.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!