Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирському підприємстві ЕКТА-Пром збирають «Головний годинник Україна».
 
22-12-2010, 22:21  Армія

На Житомирському підприємстві ЕКТА-Пром збирають «Головний годинник Україна».

 
Напередодні Нового року на вежі будівлі профспілок, в Києві на майдані Незалежності, мають намір встановити нові електронні годинники.

На Житомирському підприємстві ЕКТА-Пром збирають «Головний годинник Україна».



Як стало відомо, збирають складний електронний механізм на Житомирському підприємстві "Екта-пром".

Компоненти годинників як вітчизняні, так і зарубіжні, зокрема японські. Орієнтовна вартість проекту складає 5 млн.грн. Гроші на годинник виділили різні бізнес-компанії. Жодної копійки з державного бюджету витрачено не було.

- Екрани можуть показувати як годинники різних форм: цифрові, аналогові на різних типах. Циферблат орієнтований під українську тематику, також можна показувати важливі події й рекламу, - розповідає Ігор Пастух - генеральний директор компанії "Екта-пром".

Згідно з угодою про реконструкцію «Головних годинників України», який підписали «Господарське управління Федерації профспілок України» та ТОВ «Тріумф-Екран» (входить до групи компаній «Енжел Кемьюнікейбел»), вони будуть замінені на інформаційне табло.

Замість існуючої конструкції на Майдані з'явиться комплекс з 4-х світлодіодних екранів площею 29 кв м кожний, з можливостями використовувати анімацію і відео ролики. Також у результаті модернізації планується замінити звукову систему, щоб звучання курантів стало сучасним.

Згідно з планами, крім рубрик: «Годинник», «Прогноз погоди», «Календар» і «Курс валют», інформаційні табло здатні транслювати новини міського та державного значення, а також - комерційну рекламу.

Розміщення реклами буде здійснювати компанія «Ангел Адвертайзінг» (входить до групи «Енжел Кемюнікейбел»).
За матеріалами: ТРК Житомир

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!