Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На території Бердичівської військової частини затримали двох диверсантів
 
19-05-2011, 16:48  Армія

На території Бердичівської військової частини затримали двох диверсантів

 
На жаль, нині наша армія не така велика і грізна, як це було в радянські часи. Велика кількість частин розформовано, період строкової служби скорочено до одного року, а солдати які несуть свою нелегку службу бачать справжню бойову зброю тільки пару раз за весь час служби. І якщо раніше місто Бердичів називали містом військових частин, то тепер ситуація виглядає дещо по-іншому. Хоча і на даний момент йому є чим гідно відповісти передбачуваному противнику. За телефоном 102 в місцеве відділення міліції зателефонував черговий Бердичівської військової частини, який повідомив, що на території частини були затримані два підозрілих суб'єкта, які незаконно проникли в частину з невідомою метою.


0



Військові вважають, що їм вдалося затримати диверсантів, або як мінімум, шпигунів з вороже налаштованих по відношенню до нас країн. Співробітники міліції роблять менш радикальні висновки, вважаючи, що зловмисники проникли на територію військової частини виключно з метою крадіжки.

З затриманими ведеться бесіда для з'ясування всіх обставин, але вони поки завзято зберігають мовчання.

Іван ФЕДОРОВ

БЕРДИЧІВ Діловий

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!