Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські юнаки боронитимуть морські кордони України!!!
 
Голосування   Ви та Ваш комп"ютер!
 
Скільки Ви витрачаєте в середньому за місяць на апгрейд свого комп'ютера?
Всього проголосувало: 2

 
24-11-2009, 15:50  Армія

Житомирські юнаки боронитимуть морські кордони України!!!

 
'Житомирські

Троє юнаків з Житомирської області поповнили ряди моряків-прикордонників Севастопольського загону морської охорони.

Про це повідомили в прес-службі Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.

5 листопада тут почалися збори з військовослужбовцями за контрактом. Сюди прибули 24 юнаки з різних регіонів України, які вирішили присвятити своє життя службі у Морській охороні Державної прикордонної служби України.

Всі вони розуміють, що охороняти морські кордони держави справа не з легких. Тож обіцяють не боятися труднощів та з честю виконувати покладені на них завдання. Вони пишаюся тим, що саме їх прийнято до лав Державної прикордонної служби України, служба в якій сьогодні вважається найпрестижнішою. Ще однією причиною, чому хлопці одягли прикордонну уніформу, за їхніми словами, є те, що в нинішні кризові часи важко знайти роботу, а «тут відчуваєш себе впевнено і соціально захищеним».

Серед новачків - Сергій Довженко родом із міста Овруч Житомирської області та його земляки Володимир Доюн з Новоград-Волинського та Олексій Устинов з Овруча. Коли настав час йти на строкову військову службу, вони не шукали шляхів уникнути її, а вирішили з честю виконати свій обов’язок перед Батьківщиною. Так виховували їх з дитинства батьки. Всі хлопці з дитинства мріяли стати прикордонниками, оскільки росли в прикордонних містах, і про службу людей у зелених беретах знали не тільки з книг та кінофільмів. Відслуживши у Збройних Силах України, ці хлопці твердо вирішили подальше своє життя пов’язати зі службою на кордоні. Пропозицію служити в Морській охорони сприйняли з ентузіазмом, адже це є щось нове в їх житті, а значить - цікаве.

Головним принципом зборів, які проводяться з молодим поповненням, є загальна професійна підготовка персоналу до майбутньої служби з охорони державного кордону. Знову прибулим військовослужбовцям надається достатній обсяг первинних знань і практичних навичок, які будуть застосовуватися в повсякденному несенні служби. Збори проводяться в два етапи. Перший етап завершено.

22 листопада для 14 юнаків, які вперше стали до строю, став особливим днем. В урочистій обстановці, у присутності своїх рідних і близьких вони присягли на вірність українському народу і бездоганну службу.

З найкращими побажаннями до молодого поповнення звернувся перший заступник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління - начальник штабу, полковник Амброс Іван Васильович.

Привітали новобранців і командування Севастопольського загону, і ветерани-прикордонники, благословив на успіхи в службі настоятель Балаклавського храму 12 святих апостолів батько Кипріан.

Хлопці з Житомирщини будуть нести службу на кораблі морської охорони імені Героя Радянського Союзу Григорія Куропятнікова. Вони вже знають, що служити на цьому кораблі вважається честю. Вже чверть століття корабель стоїть на сторожі морських кордонів України. 4 листопада виповнилося 25 років з того часу, коли почався літопис його славного бойового шляху.

З перших днів служби корабель задіяний практично в усіх відповідальних заходах морської прикордонної служби. На його рахунку більше двох десятків затримань браконьєрських іноземних суден, які незаконно заходили на промисел у винятково морській економічній зоні України.

Служба тут є гарною школою мужності, майстерності та професіоналізму. Командир корабля капітан 3 рангу Олексій Паращин запевнив батьків своїх майбутніх підлеглих, що його екіпаж - це дружна сім'я, де їхні діти будуть почувати себе комфортно.


Бердичівський анекдот:


Объявили конкурс на мебель для малогабаритной квартиры.
1-ое место занял горшок с ручкой внутрь.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!