Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За ходом військових навчань на Житомирщині приїхав особисто поспостерігати Президент Янукович
 
4-10-2012, 13:40  Армія

За ходом військових навчань на Житомирщині приїхав особисто поспостерігати Президент Янукович

 
Сьогодні Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Віктор Янукович відвідав 240-й центр підготовки підрозділів 8-го армійського корпусу ЗСУ.

За ходом військових навчань на Житомирщині приїхав особисто поспостерігати Президент Янукович



У с. Головенка Житомирської області Глава держави спостерігав за ходом експериментальних тактико-спеціальних навчань із зведеною тактичною групою, які пройшли в рамках навчань «Перспектива - 2012».

Президент також ознайомився з системою контролю управління і новітніми зразками озброєння. Під час навчань використовувалося високоточна зброя з елементами сучасної системи управління боєм C4I.

- Для успішної реалізації заходів з реформування української армії обсяги бюджетного фінансування на ці потреби будуть збільшуватися. - Сказав Глава держави, зауваживши, що вже сьогодні відбуваються зміни в структурі ЗСУ, скорочуються зайві органи управління і забезпечення, зміцнюються бойові частини, проводяться модернізація і ремонт військової техніки.
Також, Янукович вручив нагороди кращим військовослужбовцям - учасникам навчань.

Нагадаємо, у військових навчаннях на Житомирщині взяли участь більше 870 військовослужбовців і майже 150 одиниць військової техніки високомобільних десантних військ, військ спецпризначення і механізованих підрозділів.

У ході навчань зведена тактична група відпрацювала ряд тактичних епізодів, серед яких - десантування групи спецпризначення та забезпечення форсування водної перешкоди; заборона висування та знищення головних сил і резервів незаконних збройних формувань.

У ході навчань була досліджена ефективність новітніх форм і способів спільного застосування механізованих підрозділів, високомобільних десантних військ і військ спецпризначення, а також їх взаємодії з авіацією.

Формат навчань обумовлений завданнями подальшого реформування і розвитку ЗСУ, а саме - створення компактної, мобільної, боєздатної армії, організованої за найвищими світовими стандартами.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!