Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Осінній призов 2018 розпочався.
 
2-10-2018, 11:53  Армія

Осінній призов 2018 розпочався.

 
Осінній призов 2018 розпочався.

1 жовтня в Україні стартував осінній призов на військову службу. Цього року він пройде з деякими змінами.

Міноборони збільшила кількість призовників, які мають поповнити ряди армії майже на чотири тисячі. Таким чином до війська мають призвати 17960 осіб. Нововведення зумовлено насамперед збільшенням чисельності призовників для комплектування сил Національної гвардії та Державної прикордонної служби України.

Як зазначалося в указі президента “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році від 15 лютого 2018 року №33”, призов мав завершитися у листопаді та тривати протягом двох місяців. Проте, 10 вересня поточного року до указу були введені зміни, які стосуються строку проведення призову. Відтак, кампанія триватиме на місяць довше та завершиться 30 грудня 2018 року. Як зазначили у Генштабі, продовження терміну дозволить призовним комісіям якісніше провести заходи медичного огляду, підбору та призначення призовників до команд відповідних військових формувань.

Нагадаємо, на службу призиваються чоловіки віком від 20 до 27 років, які являються громадянами України, придатні за станом здоров'я, та не мають відстрочки на даний період. У Міноборони запевняють, що в зону проведення бойових дій солдатів строкової служби не відправлятимуть.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!