Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирське «Полісся» повернеться у футбольне життя України!!!
 
19-04-2010, 08:57  Бізнес / Культура / Суспільство / Спорт / Випадки / Відпочинок / Свято

Житомирське «Полісся» повернеться у футбольне життя України!!!

 
- Неможливо, щоб серед професійних клубів України не було представника Житомирщини, багатої футбольними традиціями, - сказав Зая Авдиш. - Складно зрозуміти, чому деякі високопоставлені керівники забувають про соціальну значущість цього виду спорту номер один... Я обіцяю, що нам вдасться не тільки відродити «Полісся», але і повернути уболівальників на стадіон – на ігри нашої команди, як і раніше, їздитимуть з усієї області.
'Житомирське

- Наскільки реальні ваші плани?


- Мені вдалося знайти однодумців, які теж розуміють, що в нашому місті має бути професійна команда. Щоб утримувати клуб другої ліги, потрібен бюджет не менше двох-трьох мільйонів гривень. І ці гроші в нас є. Вже в першому сезоні буде поставлено завдання вийти у першу лігу.
'Житомирське

На жаль, за минулі роки ми розгубили вихованців місцевих шкіл, які зараз захищають кольори команд з інших областей, - постараємося повернути хлопців у рідне місто і на їхній основі створити новий колектив. Є вже й кілька кандидатур на посаду головного тренера. Я приємно здивований, що знайшлося багато бажаючих повернутися до Житомира з числа тих, хто в різні роки працював разом зі мною у тренерсько-адміністративному складі. Упевнений я і в підтримці наших уболівальників, які так скучили за цим футболу.


- А де ви збираєтеся грати? Стадіон-то в Житомирі аварійний...


- Так тільки здається. Поле в хорошому стані. А трибуни, справді, слід ремонтувати. Почнемо з лівої: її ми знімемо повністю. Думаю, місяці за два впораємося.
'Житомирське

- Коли можна буде відвідати перше тренування команди?


- Зараз займаємося і паперовою тяганиною, і формуванням команди. Активно готуємо документи, щоб заявитися в другу лігу – сподіваюся, ні ПФЛ, ні ФФУ не будуть заперечувати проти нашого повернення. Новий сезон у другій лізі починається в липні. Так що до цього часу команда вже повинна бути у всеозброєнні.
'Житомирське

До речі, ми хочемо ще до початку сезону влаштувати велике футбольне свято на честь відродження «Полісся». З цього дня плануємо приємно дивувати шанувальників не тільки на футбольному полі, а й за його межами.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!