Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
На кордон з Білоруссю можуть додатково направити до 2500 осіб на допомогу військовим та прикордонникам

Житомирська область, яка межує з Білоруссю, здатна посилити охорону кордону, направивши понад 2,5 тис. осіб на допомогу військовим та прикордонникам - про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 
Раптові перевірки щодо дотримання карантинних обмежень виявили 6 порушень на території Житомирського району за минулий тиждень

Спеціалісти Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з Національною поліцією перевіряють на території району дотримання закладами громадського призначення обмежувальних протиепідемічних заходів з профілактики захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID – 19, спричинену коронавірусом SARS-Cov-2.
 
Продовжується зведення дворівневої транспортної розв’язки поблизу Бердичева

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на міжнародному автошляху М-21 створюється дворівнева транспортна розв’язка поблизу Бердичева.
 
Дві громади Житомирської області візьмуть участь у міжнародному проєкті по створенню добровільних пожежних команд

Романівська та Стриївська громади області (Житомирського та Новоград-Волинського районів відповідно) увійшли в 20-ку переможців у міжнародному проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». Зазначений проєкт започаткований Фондом міжнародної солідарності у рамках Програми «U-LEAD з Європою» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща та розрахований на три роки.
 
Чи потрібен Житомиру зоопарк?

Електронна петиція, авторка якої просить закрити зоопарк «Multizoo» в ТРЦ «Глобал», набрала потрібну кількість підписів. Відтепер долю зоопарку вирішуватиме місцева влада.
 
Житомирщина страждає від демографічної кризи: кількість населення впевнено прямує донизу

За даними статистики в Житомирській області на 100 смертей приходиться 58 народжень. Соціологи називають основні причини високої смертності серед населення...
 
Головного архітектора Житомира звільнено

Мер Житомира Сергій Сухомлин підписав заяву на звільнення головного архітектора міста Євгенії Черкасової. Причиною такого рішення став скандал із МАФом на Корбутівці, який розгорівся минулого місяця.
 
У Житомирі оголошено конкурс на посаду інспекторів патрульної поліції

Патрульна поліція Україна оголосила конкурс на посаду інспектора у Житомирі. До роботи запрошують більше 150 чоловік.
 
У центрі міста замість новобудови облаштують парк

У Житомирській міській раді прийняли рішення облаштувати парк на земельній ділянці на Старому бульварі, 14, де планувалося будівництво житлового комплексу.
 
В Україні піднімуть мінімальний страховий стаж

Мінімальний страховий стаж в Україні становитиме 25 років. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!