Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині створять агентство по супроводу інвестицій!!!
 
20-04-2010, 13:45  Бізнес / Суспільство / Влада / Технології / Випадки / Господарство / Економіка

На Житомирщині створять агентство по супроводу інвестицій!!!

 
Однак, незважаючи на такий результат, в інвестиційній сфері залишаються певні проблеми. Для їх вирішення були сформовані і внесені пропозиції уряду для можливої зміни та доповнення до законодавчої бази України, зокрема:
'На

повернення до компетенції облдержадміністрацій державної реєстрації іноземних інвестицій, що надійшли в регіон у вигляді грошових коштів;

відновлення окремих преференцій для іноземних інвестицій;

спрощення процедури відведення та надання земельних ділянок інвесторам для провадження господарської діяльності;

відновлення функціонування спеціального режиму інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку.

Також обговорювалася можливість створення обласного агентства, яке б займалося повним супроводом інвесторів при входженні на ринок, допомоги в підготовці бізнес-проектів, організації виробництва.
'На

В даний час відпрацьовується схема взаємодії центральних органів влади, з обласними та місцевими в даній сфері. Існує необхідність посилення взаємодії з торговельно-економічними місіями у складі Посольств України, організації презентацій інвестиційного потенціалу за кордоном, перенесення на місцевий рівень інвестиційних форумів та ряд інших питань.

Пропозиції щодо поліпшення інвестиційного клімату будуть внесені на розгляд обласного Комітету з економічних реформ, спрямовані в центральні органи влади і включені в плани роботи облдержадміністрації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!