Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська райдержадміністрація продала більше 200 гектарів землі в Денешах і Корчаку!!!
 
23-04-2010, 19:38  Бізнес / Культура / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Житомирська райдержадміністрація продала більше 200 гектарів землі в Денешах і Корчаку!!!

 
Зокрема, під час прокурорських перевірок додержання земельного законодавства встановлено, що Житомирська райдержадміністрація надала дозвіл на оформлення правовстановлюючих документів на землю з мальовничим видом на території селища Корчак, десятьом мешканцям Київської області та м. Житомира під садівництво.
'Житомирська

Виділена земельна ділянка розташована поруч з водосховищем, на ньому ростуть лісові насадження старше 40 років, які є місцем відпочинку не тільки мешканців села, але й міста. Однак це не зупинило райдержадміністрацію почати процедуру передачі цих насаджень у власність під «садівництво», що діє не на користь територіальної громади, а жителів іншої області.
'Житомирська

Іншим розпорядженням адміністрація надала 0,25 га землі під житлову забудову та обслуговування будинку за межами населеного пункту на землях лісового фонду Іванівського сільради.

На незаконні розпорядження Житомирською міжрайонною природоохоронною прокуратурою внесено протести. Проте, адміністрація протести відхилила, у зв'язку з чим прокуратура змушена була звернутися до суду про визнання недійсними таких розпоряджень.
'Житомирська

Ще одним розпорядженням (від 25.02.2010 р.) райдержадміністрація видала дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо передачі у власність 9 громадянам земельних ділянок, по 2 га кожному, а всього – 18 га, для ведення особистого селянського господарства, на території селища Денеші. При цьому, райдержадміністрація не звернула увагу на те, що деякі з цих громадян вже використали своє право на безкоштовну приватизацію. Незаконне розпорядження опротестовано прокурором, протест задоволений.
'Житомирська

Загалом, Житомирською міжрайонною природоохоронною прокуратурою тільки протягом поточного року опротестовано понад 40 незаконних рішень райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, попереджено незаконну передачу землі більше 200 га.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!