Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міста Житомирської області беруть мільйонні кредити, щоб розрахуватися за газ!!!
 
26-04-2010, 14:44  Бізнес / Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Міста Житомирської області беруть мільйонні кредити, щоб розрахуватися за газ!!!

 
До 1 червня 2010 року, згідно зобов'язань перед ДК «Газ України», місто Бердичів Житомирської області повинен погасити 80% боргу за спожите блакитне паливо.
'Міста

З огляду на двадцятимільйонну заборгованість КП «Бердичівтеплоенерго» і 2 мільйони гривень боргу з боку ЖЕКу № 3, місцева виконавча влада звернулася до влади законодавчої, щоб та прийняла рішення про отримання кредиту.
'Міста

Як повідомляє телекомпанія ВІК, подібна ситуація вже виникала минулого року. Місто повинне було отримати кредит на пільгових умовах, але відповідну постанову Уряду виконано на було, і кошти до комунальників не дійшли.

Брати кредит чи ні в 2010-му, вирішували на позачерговій сесії Бердичівської міської ради.
'Міста

«На сьогоднішній день вже існують попередні домовленості... Зараз ми вже визначили по 3-му ЖЕКу два банки, які зможуть нам надати кредит. Термін – 10 років, 21-22% річних. Так, це багато, але іншого виходу ми не бачимо. Головне – це зобов'язання перед ДК «Газ України, - коментує ситуацію Володимир Пономарчук, заступник мера міста Бердичева. До 1 жовтня ми повинні будемо 100-відсотково розрахуватися за газ».
'Міста

Депутати вирішили: кредит будуть брати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!