Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі не відбулася операція купівлі-продажу готелю
 
16-10-2009, 18:33  Бізнес

У Житомирі не відбулася операція купівлі-продажу готелю

 
'У

Прокуратурою м. Житомира в ході проведеної перевірки по дотриманню вимог законодавства у сфері приватизації комунального майна встановлені порушення чинного законодавства під час приватизації єдиного майнового комунального підприємства «Готельне господарство« Житомир ».

Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

Як повідомив перший заступник прокурора області Анатолій Чумаченко, покупець (підприємство «Готель «Житомир », від імені якого виступив його директор), подавши заяву на приватизацію єдиного майнового комунального підприємства «Готельне господарство «Житомир», в певний термін зобов'язано було сплатити вартість об'єкту майже 52 млн.гривен.

Проте покупець не виконав умови договору і не розрахувався за придбаний об'єкт приватизації протягом 30 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору.

На підставі цього Господарський суд Житомирської області, розглянувши позов прокурора г .Житомира на користь держави в особі Житомирської міської поради, прийняв рішення про розірвання договору купівлі - продажі єдиного майнового комплексу комунального підприємства "Готельне господарство" Житомир ", ув'язненого між Територіальною общиною м. Житомира і Суспільством з додатковою відповідальністю "Готель Житомир".

Окрім цього, за рішенням суду, покупець, що порушив умови договору, на користь територіальної общини міста Житомира в особі Житомирської міської поради повинен заплатити більше 5 млн. грн.пени і більше 10 мільйонів - неустойок.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!