Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Детектор брехні в Чернівцях – професійна допомога на сайті polytest.com.ua
 
14-07-2016, 02:12  Бізнес

Детектор брехні в Чернівцях – професійна допомога на сайті polytest.com.ua

 

Якщо в вашому житті сталася якась дуже неприємна подія, яка стосується певних видів злочину – викрадення майна або грошей, зникнення людини або вам просто необхідно знати деякі факти з життя певних людей, і у вас є на це важлива причина, то допомогти вам в цьому зможе наша фірма «PolyTest». Ми є офіційним представником відомої американської компанії «Global Polygraph Network» в Україні. Ми завжди сумлінно та на вищому рівні виконуємо свою роботу і надаємо спеціальний вид послуг, яким встигло скористатися вже більше 3000 людей, а саме перевірка за допомогою такого обладнання, як детектор брехні.


На сьогодні ми маємо двох основних представників цієї професії, які готові надати вам ці послуги. Високий рівень кваліфікації наших кадрів підтверджений Британською та Європейською асоціацією поліграфологів та Спілкою Професійних поліграфологів республіки Ізраїль.


Детектор брехні в Чернівцях – професійна допомога на сайті polytest.com.ua

Як саме ви можете замовити один із зазначених видів перевірки?


Все доволі просто. Спершу вам необхідно буде домовитися з опитуваними особами та дістати їх згоду на проведення тестування за допомогою поліграфа. Після цього вам необхідно буде зв‘язатися з нашим представником та домовитися про зустріч або зробити замовлення на сайті нашої фірми. На цьому етапі, залежно від складнощів вашого випадку, наш представник надасть відповіді на усі ваші питання та вкаже сумарну вартість замовлення та строки виконання. Після зустрічі та обговорення деталей, наш працівник оперативно проаналізує ситуацію, вибере необхідну методику проведення тесту, підготує усі необхідні матеріали, обладнання та список питань. Після узгодження вами усіх матеріалів, внесення корективів та побажань, ви зможете перейти безпосередньо до перевірки обраної вами людини. Ваша присутність під час проведення тесту є необов‘язковою. Про результат перевірки наш представник зобов‘язаний повідомити вас по телефону одразу після завершення тесту. Протягом 24 годин ви зможете отримати письмовий висновок щодо результатів перевірки. Також після цього ви маєте право запросити пояснення проведення тесту, в якому будуть вказані використані методики, графіки записані поліграфом та відео проведення перевірки.


У тому разі, якщо ви хочете довірити вашу справу справжнім професіоналам, які виконають ваше замовлення оперативно та на вищому рівні, то для цього вам необхідно буде просто ввести у пошуку запит «детектор брехні чернівці» та обрати наш сайт «polytest.com.ua». Чекаємо на ваші замовлення.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!