Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Газета «Чуднівська фортеця» очолила рейтинг!!!
 
26-12-2009, 15:40  Бізнес / Суспільство / Господарство

Газета «Чуднівська фортеця» очолила рейтинг!!!

 
'Газета

Одна з газет Житомирській області стала кращим комунальним підприємством України.

Згідно з результатами національного бізнес-рейтингу щодо економічних показників, газета «Чуднівська фортеця» увійшла до числа найкращих комунальних підприємств України.

«Чуднівська фортеця» - це друкований орган Чуднівського селищної ради. У Житомирській області і в цілому по країні ця селищна рада є однією з небагатьох, хто має власне друковане видання.

Газеті як комунальному підприємству всього два роки. Однак її тираж вже складає 1200 примірників, хоча на початку діяльності ця цифра була майже в три рази меншою.

Сьогодні в Чуднівському районі виходить дві місцеві газети - районна та селищна.

"Ми намагаємося писати про проблеми не лише селища, а й району. Починали свою роботу з нуля, але досвід роботи в редакції в мене є, оскільки я більше 10 років працював кореспондентом газети «Життя Чуднівщини», - розповідає редактор Сергій Симон про те, як «Чуднівська фортеця» завойовує свого читача.

Національний бізнес-рейтинг, який розглядає діяльність 300 тисяч підприємств усіх форм власності, спирається виключно на офіційні дані державної статистики України.

'Газета

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!