Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Системи безпеки для приватних будинків і квартир від Dahua
 
23-10-2021, 15:27  Дім та сім'я / Домашня техніка

Системи безпеки для приватних будинків і квартир від Dahua

 
Системи безпеки для приватних будинків і квартир за останнє десятиліття набули значної популярності. Це відбувається завдяки розширенню пропозиції і здешевленню обладнання через технічний прогрес та вихід на ринок нових гравців - те що років десять тому було доступне тільки великому бізнесу і продавалося в спеціалізованими компаніями, тепер "по кишені" пересічному українцю.
Системи безпеки для приватних будинків і квартир від Dahua

Одним з найпопулярніших напрямків забезпечення безпеки приватного житла є відеоспостереження. З сучасною технікою організувати відеонагляд за житлом можна власними силами і за помірні кошти, адже для квартири достатньо однієї камери початкового рівня і ви вже в грі. Ціна питання - від декількох сотень гривень за "слабенького китайця" до десятків тисяч за брендові моделі з величезним переліком додаткових функцій. Варто зазначити, що країна виробник це не показник якості, зараз багато китайських брендів знаходяться в топі виробників передових моделей. Одним з найбільш поширених у нас китайських брендів є Dahua https://dahua-technology.com.ua/ua/ який представлений величезним модельним рядом розрахованим на будь-якого споживача. Компанія працює вже більше 20 років і має безліч власних технічних рішень і патентів.
Системи безпеки для приватних будинків і квартир від Dahua

Вибираючи камери власними силами, слід визначитися що ви хочете отримати в результаті, щоб і не переплатити і не взяти модель яка вас розчарує. Варто поставити перед собою декілька питань:
  1. Камера буде встановлена на вулиці чи в приміщенні?
  2. Потрібен антивандальний захист чи ні?
  3. Камера повинна знімати в темноті чи ні, якщо так, то з якою якістю і на якій відстані?
  4. Потрібна цілодобова фіксація того що відбувається перед камерою чи тільки епізодичний запис при русі в полі зору камери?
  5. Чи потрібен доступ до камери через інтернет?
  6. Камера повинна писати звук чи тільки відео і чи потрібна можливість зворотної передачі звуку (динамік в камері)?
  7. Чи планується в майбутньому масштабувати систему відеонагляду (додавати нові камери)?
  8. Чи є можливість підключити камеру до електромережі на місці монтажу?

Більшість відповідей на ці питання буде залежати від того приватний у вас будинок чи квартира, адже для квартири буде достатньо однієї простої камери перед вхідними дверима, можливо ще 1-2 камер в середині (наприклад для нагляду за дітьми чи домашніми тваринами поки вас нема дома) і все. В той же час, якщо ви власник заміського будинку з великою територією і допоміжними будівлями, тоді вам і десятка камер може не вистачити щоб перекрити всю територію. Плюс до того, якщо для квартири потрібні камери для внутрішнього монтажу які будуть круглий рік працювати в достатньо комфортних умовах і знімати тільки те що відбувається в декількох метрах від них, то для приватного будинку не обійтися без зовнішнього монтажу і тут вже камера має працювати і в мороз і в спеку ще й знімати більшу територію.
Системи безпеки для приватних будинків і квартир від Dahua

Це тільки частина нюансів які потрібно враховувати, і якщо ви плануєте організовувати серйозну систему відеоспостереження - краще звернутися до професіоналів, або хоча б перед купівлею проконсультуватися з продавцем, в більшості випадків ви зможете отримати досить професійні поради. Наприклад на сайті dahua-technology.com.ua є можливість отримати консультацію від онлайн консультанта прямо на сайті через спливаюче вікно чату.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!