Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Що таке тропічний душ і який він буває
 
5-05-2023, 14:57  Дім та сім'я / Меблі

Що таке тропічний душ і який він буває

 
Хочете відчути себе в справжньому SPA салоні не виходячи з дому? В цьому вам допоможе тропічний душ, який можна встановити без особливих проблем в будь-якій ванній кімнаті і отримати чудовий гідромасаж як на SPA процедурах.

На перший погляд здається що система тропического душа мало чим відрізняється від звичайного, проте є декілька факторів що виділяють такі системи. Основні відмінності можна охарактеризувати так:

  1. Висота монтажу - зазвичай лійка монтується якнайвище, або в стелю душової кабінки, або максимально високо під стелею ванни.
  2. Велика лійка - мінімум 20 сантиметрів в діаметрі, а в більшість випадків близько 30 сантиметрів
  3. Потік води спрямовано вертикально вниз - вода падає рівно донизу, без відхилень
  4. Менший напір води - в системі тропічного душу вода змішується з повітрям і не б'є фонтаном під тиском по тілу, а падає рівномірно великими каплями, хоча в деяких моделях є декілька варіантів подачі води.

Що таке тропічний душ і який він буває

Комплектація та додаткові функції


Часто при встановленні системи тропічного душу його доповнюють додатковими функціями та опціями, такими як форсунками для гідромасажу що монтуються в стіни і дають горизонтальні потоки води, підсвіткою, музичними колонками з радіоприймачем чи можливістю транслювати музику з телефону, пультом керування з можливістю регулювати температуру та інтенсивність потоку, але це не обов'язкові умови і є доповненням. Грубо кажучи - найпростіші моделі, це просто велика лійка що високо монтується, а з зростанням ціни росте і функціонал. З дорогими моделями ви відчуєте під зливою в тропічному лісі, з можливістю створити відповідний звуковий фон, керувати інтенсивністю, напором та температурою "дощу". Розглянути різні варіанти можна на сайті https://ovs.com.ua/ru/santekhnika/dushevye-sistemy/dyshevye-sistemy-s-tropicheskim-dushem

Особливості встановлення та обслуговування


Встановлення такого душу не потребує кардинальної перебудови ванної кімнати. В ідеалі бажано підвести труби для подачі води ближче до стелі, приховавши їх в стіні, хоча є доволі багато моделей що дозволяють підключитися до водопостачання на стандартному рівні, а труби що йдуть до лійки, приховати за декоративною панеллю чи в самій стійці.

В обслуговуванні такій душ мало чим відрізняється від звичайного. В залежності від якості води, він так же може забиватися вапняними чи сольовим відкладеннями і буде потребувати періодичної чистки звичайними засобами для ванної кімнати.

Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!